Team Shampoo Klippotek

På vår frisörsalong i Malmö välkomnar vi dig med öppna armar och en varm attityd. Vårt mål är enkelt: Vi vill att ditt besök hos oss ska vara något du längtar efter, en stund då du kan koppla av och bli omhändertagen av vår skickliga personal. Oavsett om du har haft en lång arbetsdag eller bara vill unna dig lite egen tid, är du i goda händer hos oss.

Vi har en vision för din upplevelse. När du kliver in genom våra dörrar, vill vi att du omedelbart ska känna dig avslappnad och välkommen. Vår professionella personal finns där för att ta hand om dig och göra ditt besök till något alldeles extra. Du behöver inte tveka eller oroa dig för resultatet – du kan vara säker på att du kommer att få den perfekta behandlingen.

På vår salong erbjuder vi en mängd olika tjänster som kan skräddarsys efter dina önskemål. Oavsett om du är ute efter en trendig klippning, en färgförändring som får dig att stråla, eller avkopplande spa-behandlingar för håret, så har vi det du behöver.

Så, släpp vardagens stress och bekymmer, och ge dig själv förmånen att bli ompysslad hos oss. Vår salong är din oas för skönhet och välmående, och vi ser fram emot att välkomna dig med ett leende. Kom och upplev den perfekta behandlingen i en avslappnad och välkomnande miljö.

Vi har även några lediga platser för frisörer som vill hyra en stol och bli en del av vår fantastiska team. Tillsammans skapar vi magi inom hår och skönhet. Kontakta oss för mer information om möjligheten att ansluta till oss!

Varmt välkommen till vår salong!

För tidsbokning ring 040-97 99 23 eller boka online!

BokaTid

Ägare
Topstylist
Hairtalk advanced stylist
Minella

Topstylist
Aleksandra

Topstylist
Jessica
Bara Hår

Topstylist
0706660711
Leif Ohlin

Trainee
Jacob

Hyr en stol hos oss!

Vi har även några lediga platser för frisörer som vill hyra en stol och bli en del av vår fantastiska team